zaterdag 26 maart 2011

M., je ben een Lamme. Van de drank. En dat is erger dan een handicap.

Ik heb te horen gekregen wat die ex van mij nu ongeveer van me wil. Nog eens veel geld en een heleboel verwijten. Maar dit keer gebracht door zijn 'nieuwe' vriendin.
Dat ze begreep dat ik verder wilde in Alkmaar. En dat zij twee dat ook wilden en een gezinnetje willen, maar dat het niet kan door dat geld. Dat ze porno gevonden heeft, dat van mij zou zijn. En dat ze ziek werd van wat de ex en ik allemaal gedaan hadden.
Dat had ze via vrienden aan mij gericht, met de eis aan hen dat ze het doorstuurden en ik binnen 12 uur een reactie zou sturen.

Neem aan dat je snapt dat ze twaalf eeuwen kan wachten. 

Uit het bericht haal ik op dat het over 2009 moest gaan. Welnu, toen woonde ik allang niet meer met hem in één huis. Toen was ik al naar de andere kant van Zaandam verhuisd. Dus rot lekker een eind heen met je belasting. Ik heb mijn eigen zorgen.

Degenen die het nieuws mochten brengen, werd ook van alles verweten. Die zijn er nu dus ook wel klaar mee en hebben zich aan mijn zijde geschaard.
Daar ben ik op zich wel blij mee. Al ben ik erg verdrietig over hun verlies. Ze zijn voor rotte vis uit gemaakt. En dat verdienen ze echt niet. Ze hebben van alles voor dat stel gedaan en fungeerden enkel als boodschapper. You NEVER shoot the messenger.
En vrienden groeien niet aan bomen. Zeker goede vrienden niet.

Verder ben ik door M. (nu EINDELIJK de EX!) van mijn zuster voor lamme uitgemaakt.
Mijn zus liet mij boeken zien en zei dat ze die van hem te lezen had gekregen. Ik begreep uit haar woorden, dat het haar als literatuur was gegeven. Welnu, Chopenhauer (de fascist) en Nietsche (frustraat) zijn filosofen, geen literatuur. Mijns inziens geef je dat dus ook niet als zodanig.
En al heb ik mijn zus verkeerd begrepen, want ze had ook om filosofie gevraagd, dan nog. Je begint niet met die twee. Als je iemand daarin wilt interesseren, dan begin je met iets lichts. Het liefste een bloemlezing, een inleiding tot de filosofie.
Zij vertelde dit aan hem, op haar eigen wijze. Of eerder, deed daar een poging toe. Ze kwam niet goed uit haar woorden, omdat ze moeilijk kon vertellen wat ik gezegd had. Daarnaast liet hij haar weer eens niet uit praten.
Ze heeft hem de deur uiteindelijk uit gegooid, omdat hij begon te chagrijnen en zei dat hij de volgende dag wel weg zou gaan. Nee, dan ga je nu maar. Was haar mening.
En toen kwamen de berichten. Dat ik aan het kruis moest. Dat ze zich liet indoctrineren door die lamme. Wat weet die lamme nu van literatuur.

Welnu, M. Zoek de definitie een op bij wikipedia. Nietsche is GEEN, ik herhaal, GEEN literatuur.

En wat lamme betreft... Ik dacht dat jij zo intelligent was? Waarom maak je me dan uit voor lamme, in plaats van dat je het op mijn brein pakt? En als ik zo dom ben; waarom lees je dit blog dan? (Ja, ik weet dat je me nog steeds volgt. Zo ziek ben je wel.)

En als laatste.. Ik ben sinds de kleuterschool niet meer uitgemaakt voor lamme. Zelfs schoolgaande kinderen voelden zich te intelligent om me daar nog voor uit te maken.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten