donderdag 1 juni 2023

Spammers aan de galg.

Lieve leukerds en leuke lieverds,

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ik! Wil! Kennis! Van! Internet!!

Nu ja.... Ik wil iemand die het probleem voor mij fikst. En dan op zo'n manier dat het ook niet meer terugkomt.
Ik heb, net zoals hele hordes mensen, een hotmailaccount. Dat heb ik nu al zo'n 15 jaar. Daarvoor had ik ook een hotmailaccount, maar dat werd gespamt, gekend en misbruikt door een ex van mij. Dus daar heb ik, toe n ik de betreffende ex uit mijn leven bande, afscheid van genomen. -Dat heeft me ook nog heel wat gekost, want ik had via dat account ook een heel logverleden opgebouwd met een schat aan boekrecensies, korte verhaaltjes en gedichten, die ik nu voorgoed kwijt ben. Maar dat is een ander verhaal.- Ik ben dit email adres begonnen om mijzelf zakelijk te kunnen profileren en persoonlijk. En hopende dat ik niet de meest rare mails zou krijgen.
Sinds een half jaar word ik gek. Mailtjes over penis-vergroters en viagra -ik ben een vrouw-, bedel/begreigingen om contact op te nemen met Oekraiense meisjes die om mij zouden smachten en borstvergotingen. Seriously?! Borstvergroting? Ik loop rond met cup H/I, afhankelijk van hoe hij valt. En jij vindt dat daar nog meer bij moet? Ik niet!
Wat het ook is... Er komen nu gemiddeld 15 mailtjes per dag binnen die je kunt markeren als spam en phishing. Ik zet ze dan ook als zodanig weg. Ik rapporteer er gemiddeld 4 per dag, ik heb ondertussen 15 regels staan in mijn schermen van wat er direct naar de spam mag. En nog komen er dagelijks steeds meer dingen door. Alsof ze merken dat ze door aanpassingen direct als spam worden weggezet en dus via een ander email adres gestuurd worden (Dat uiteraard niet traceerbaar is)
Echt. Ik zou willen dat er een regel geschreven zou kunnen worden, waardoor die spammers automatisch een 'antwoord' krijgen, dat er steeds meer worden naarmate ze mij blijven spammen. En dan uiteindelijk zorgt voor zo'n overload, dat de server eruit klapt of zoiets.

Hoe kom ik van die spammers af? Ik wil geen ander email adres, want dat kost me een hele geschiedenis aan digitale kennis.



Geheel de Uwe,

Mystic

Geen opmerkingen:

Een reactie posten