donderdag 10 september 2020

Misschien moet ik vaker gaan luisteren naar impulsen.

 Lieve leukerds en leuke lieverds,


Misschien moet ik wat vaker gaan luisteren naar mijn impulsen en daar naar gaan handelen.

Ik doe onderzoek naar van alles de laatste maanden. Veel gaat over seks. Ik raakte gefrustreerd omdat ik al jaren een soort van vast zat in mijn eigen lijf. Als ik heel eerlijk ben, ben ik nooit echt los geweest.

In mijn 'jonge jaren' kon ik mijn frustraties nog wel kwijt. Ik danste me kapot, tot ik hijgend en piepend niet meer verder kon. Weer iets later kon ik los in de SM-wereld, waar ik eerder in werd ingewijd dan in het fenomeen dat copulatie heet. Daar kon ik ook los. Alle energie die ik in mij had kon ik daar loslaten. Mijn woede, mijn frustratie, mijn angst en pijn. Alles kon ik loslaten in de touwen waar ik in gelegd werd. Al mijn macht en manipulatie kon ik loslaten op mijn slaafjes, die ik als adders over de grond liet kronkelen, de hakken van mijn schoen liet strelen en de punten schoon liet likken.
Mijn eerste vriend was ook van de SM. Al was hij echt een dominator en kon ik mijn eigen dominante kant bij hem dus niet meer kwijt. En dat loslaten op andere 'slachtoffers'.... Dat zag hij dan weer niet zitten. Ondanks dat dit enkel een machtsspel was en er geen seks bij zou komen kijken, wilde hij het niet hebben. Hij wilde mij voor zichzelf hebben.
Wat ik daarvan dacht, ik weet het niet meer. Ik was er verbaasd over, omdat ik een deel niet kon vervullen waarvan ik dacht dat hij dat begrijpen zou. Daarnaast waren we beiden biseksueel en verwachtte hij van mij dat ik hem met een man zijn gang zou laten gaan. (Wat hij gelukkig in 'mijn carrière' nooit heeft gedaan.) Omdat ik hem daarin vrij moest laten, had ik gehoopt op de wederdienst. Maar blijkbaar werkt dat bij mannen toch even anders. Ze willen zelf alle vrijheid, maar geven weinig terug. Dit, of ik heb wederom een niet al te beste keuze in partners.

In ieder geval... Nu ben ik op zoek naar alle lust in mezelf. En ook voor mezelf. Om de schaamte voor lust los te laten, mezelf te ontdekken. Orgasmes te ervaren van ongekende hoogte, waar ik tot nu toe enkel van gehoord heb.
Begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet zo'n sneu geval dat niet weet wat het is om een orgasme te hebben. Ik heb ze wel degelijk ervaren. Maar niet echt in mijn jonge jaren. Ik was te frigide, te onzeker, te bang. En ervan overtuigd dat ik niet mocht genieten omwille van de meest idiote, onzinnige en onjuiste redenen. Soms zit je eigen geest je meer in de weg dat wie dan ook.
Ik ben nu op zoek naar dat alles verzengende genot tussen de benen. Die straal die omschreven wordt. Van een deur die open gaat naar een ander universum en dat er een stroom van genot door je lijf gaat. Beginnende in het kruis, dat langzaam uitwaaiert naar de rest van het lijf, alles verzengend en verterend. Omdat ik ietsje zekerder ben over mijn partner, gaat het beter. De eerste stap, namelijk praten over seks met mijn man, was een belangrijke. Ik durf af en toe gewoon te zeggen wat ik wil. Hij doet niet altijd wat ik zeg, maar hij luistert wel. En ik mag bij hem veel meer dan bij zijn voorgangers. Hij reageert enthousiast op mijn genot, de geluiden die ik maak. Ik zeg wat er in mij opkomt, tijdens de daad. Dat zijn niet de meest eloquente teksten, maar het windt hem overduidelijk op wanneer ik hitsig rasp dat ik het fijn vind dat hij mij doet. Daar reageert hij direct op, zowel fysiek als mentaal. En dat heeft dan weer een leuk effect op mij.
Ik heb de laatste maanden vaker een orgasme dan ooit te voren. En ze zijn dan misschien niet het alles verzengende waar ik nog steeds naar op zoek ben, ze zijn in ieder geval heftiger en intenser dan hun voorgangers. Dus voor de toekomst heb ik wel degelijk hoop. En het is in ieder geval iets waar ik volop van geniet.

Jee, wat ben ik blij met de impuls om eens wat te gaan zoeken, met google onder mijn vingertoppen.  Een relatie-coach had het er over dat ik beter kon worden in seks. Dat een hoop mannen nooit zouden zeggen dat ze eigenlijk niet tevreden zijn, maar dat er een hoop gefrustreerde heren rondlopen omdat hun vrouw er niks van bakt. En dat dit niet direct haar schuld is, want ze heeft het nooit geleerd. Tegelijkertijd lopen er even veel vrouwen net zo gefrustreerd rond omdat de mannen een beetje aan het rond kloten zijn bij de vagina, maar vaak de clitoris niet weten te vinden. En al helemaal geen benul hebben van wat de erogene zones zijn van het vrouwelijk lichaam en hoe je die kunt bespelen.
Ik heb inderdaad regelmatig haast de neiging gehad om een diagram te maken en die op niet subtiele wijze onder lief zijn neus te drukken. En nog gaat er geregeld het één en ander mis. Maar het is geen bron van frustratie meer. En ik hoop dat ik manlief ook beter behaag.
Ik heb het idee van wel. Hij reageert in ieder geval vaak enthousiast wanneer ik weer met een ander standje aankom, of langzaam naar beneden ga, zijn hele lichaam gebruikend als een soort van landkaart waar ik mijn vingers, mond en tong een route op uitstippel, om hem vervolgens oraal te bevredigen of hem met mijn vingers te bespelen. Hij zegt dat hij blij is met de verandering en tot nu toe krijg ik enkel signalen die dat bevestigen.
Uiteraard zit er een monstertje in mijn hoofd dat beweert dat dit de grootste onzin is. Dat ik er niks van bak en dat ik dingen zie die er helemaal niet zijn. Dat ik weer gewoon moet doen wat ik veilig en vertrouwd altijd deed.

Gelukkig weet ik dat er geen weg meer terug is. De saaie standaard vierkwartsmaat behoort tot de verleden tijd. Manlief is veel te blij met alle variatie en verrast over wat ik allemaal met mijn lippen, mond en tong kan. (Zoals bijvoorbeeld de R laten rollen en deze overal doorheen laten resoneren. Zo hard of zo zacht als je maar wenst.)


Zo jammer dat ik niet jaren geleden op dit idee kwam. Dat ik bij het verruimen van je seksuele blik gelijk dacht dat je er dan allerlei speeltjes bij moest halen, of dat er dan allerlei onmogelijke standjes uit de kamasutra voorbij zouden komen. Geen seconde stond ik er destijds bij stil dat je zonder al die poespas en met misschien het gebruik van enkele attributen -die je toch al in huis hebt, want bijvoorbeeld blinddoeken kan ook met een sjaaltje- een hele wereld open gaat.

Hopelijk mag ik nog heel veel ontdekken en uitvinden. En is dit het begin van een orgastisch seksleven, waarin manlief en ik nog heel lang en gelukkig van elkaar en met elkaar mogen genieten. Ik word hier gewoon helemaal gelukkig van.

En dit allemaal omdat ik in een impuls besloot naar die coach te luisteren.


Geheel de Uwe,

Mystic M.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten